20:46 18 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.65
 • RUB0.28
 • RON4.18
 • UAH0.68
  Klaus Iohannis

  Iohannis – o nouă declarație uimitoare despre Guvern!

  © Photo: Președintele României
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  79231

  ”Guvernul pare a fi gata să colaborăm, cred că vom avea o colaborare de succes, dar nu voi coborî standardele privind statul de e drept, vom avea o dezbatere politică vie”

  BUCUREȘTI, 23 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Klaus Iohannis continuă să uimească – după ce în intervenția de la amiază, Iohannis le-a transmis celor prezenți la Strasbourg că ”România are o democrație reală, o dezbatere vie, că e stat de drept și avem creștere economică”, acum puțin timp Iohannis a uimit cu o declarație despre Guvern!

  Astfel, în ciuda permanentului război intern, Iohannis a precizat clar în fața presei că va exista o bună colaborarea cu Guvernul în timpul mandatului României de președinte al Consiliului Uniunii Europene.

  ”Vom colabora, Guvernul pare a fi gata să colaborăm, cred că vom avea o colaborare de succes”, a spus Iohannis, care a precizat clar că ”Nu voi coborî standardele privind statul de e drept, vom avea o dezbatere politică vie” – asigurând încă o dată va fi o colaborare bună în timpul președinție UE.  Știrile Zilei