17:02 18 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.65
 • RUB0.28
 • RON4.18
 • UAH0.68
  Donald Trump şi Vladimir Putin

  Trump nu este sigur că va avea o întrevedere cu Putin la Paris

  © Sputnik / Алексей Никольский
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  100 0 0

  Putin și Trump s-au întâlnit anterior la Helsinki în iulie. Summitul G20 va avea loc la Buenos Aires, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

  BUCUREŞTI, 6 nov - Sputnik. Președintele american Donald Trump a declarat luni că, probabil, nu va avea o întrevedere propriu-zisă cu președintele rus Vladimir Putin în timpul aflării celor doi lideri în Franța în acest weekend. pentru evenimentele dedicate celor 100 de ani de la sfârșitul primului război mondial.

  "Nu sunt sigur că vom avea o întâlnire la Paris, probabil că nu", a declarat Trump reporterilor. Trump a adăugat că, deși nu a fost stabilit nimic oficial, el intenționează să se întâlnească cu Putin în timpul summitului G20 din Argentina și după această întâlnire va avea "probabil o mulțime de întâlniri".

  Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Kremlin, Dmitri Peskov, a declarat pentru Sputnik, luni, că Vladimir Putin se va întâlni cu omologul său american Donald Trump la Paris în acest weekend, adăugând că liderii vor avea o conversație în mișcare.

  "Se vor întâlni cu siguranță ... Într-adevăr, circumstanțele s-au schimbat. Formatul multilateral al evenimentelor dedicate aniversării a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial face imposibilă organizarea unei întâlniri mai lungi între cei doi președinți", a subliniat Peskov. adăugând că Putin și Trump vor purta discuții "în mișcare" și vor conveni asupra unei întâlniri ccomplexe.

  Putin și Trump s-au întâlnit anterior la Helsinki în iulie. Summitul G20 va avea loc la Buenos Aires, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

  Tagurile:
  Întâlnire, Paris, Vladimir Putin, Donald Trump


  Știrile Zilei