03:00 26 Aprilie 2019
În direct
 • EUR19.92
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.19
 • UAH0.67
  Incendii în California

  O familie și-a filmat fuga cu mașina prin flăcările din California (video)

  © AFP 2019 / MARK RALSTON
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  172 0 0

  O familie americană și-a filmat „evadarea” din zona incendiilor violente care au ucis deja aproximativ 20 de persoane în California, în vestul Statelor Unite.

  BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik. Protejată exclusiv de vehiculul lor, familia lui Brynn Parrott Chatfield a reușit să fugă de focurile care se apropiau de orașul Paradise, California. Înconjurați de flăcări, au reușit să-și filmeze fuga:

  "Orașul meu Paradise este în flăcări. Familia mea este evacuată și în siguranță, dar prietenii mei nu sunt toți în siguranță. E foarte ireal. Necunoscutul este un pic înfricoșător ", scrie Chatfield într-o postare care însoțește videoclipul.

  În momentul de față, cel puțin 25 de persoane au murit în urma incendiilor din California. În același timp, 35 de persoane sunt date dispărute. Incendiile persistă din cauza vânturilor puternice și a secetei severe din zonă.

  Peste 6.700 de case și oficii au fost distruse de incendii care au devastat mai mult de 40.500 de hectare. Focul, considerat unul dintre cele mai distructive din istoria Californiei, este în prezent controlat doar la 20%, potrivit pompierilor.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei