11:22 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  British Prime Minister Theresa May listens at the start of her meeting with the Emir of Qatar Tamim bin Hamad Al Thani inside 10 Downing Street in London, Tuesday, July 24, 2018

  Un pahar de whisky - Theresa May a trecut mai uşor de greutăţile de peste săptămână

  © AP Photo / Matt Dunham
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  145 0 0

  Un pahar de whisky a ajutat-o pe prim-ministrul britanic Theresa May să suporte mai uşor ziua de miercuri. Acest lucru a fost declarat de șeful guvernului într-un interviu pentru Daily Mail.

  BUCUREŞTI, 17 nov - Sputnik. Miercuri seara, după cinci ore de dezbateri, Guvernul a aprobat Acordul draft cu UE care stabilește condițiile pentru viitorul "divorț". Rezultatul întâlnirii membrilor cabinetului a fost victoria tactică a Theresey May - a reușit să impună majoritatea miniștrilor să susțină documentul, dar unii membri ai cabinetului s-au exprimat dezacordul cu poziția și au demisionat. Parlamentul este, de asemenea, nemulțumit de prevederile documentului. Acum, sunt posibile diferite scenarii, până la lansarea procedurii moţiunii de cenzură pentru premier, care poate fi inițiată de eurosceptici, care cred că May a trădat ideile Brexit.

  Potrivit politicianului, în acea zi soțul ei, Philip May, o aștepta la ea acasă, care i-a turnat imediat o băutură alcoolică.

  "A fost greu în aceste zile. Când m-am întors acasă miercuri târziu la ora 11, primul lucru pe care Philip l-a făcut a fost să-mi dea whiskey...", a declarat May, adăugând diplomatic că bea și Scotch.

  În același timp, premierul nu a răspuns cât alcool a băut în acea zi.

  De asemenea, May a subliniat că în dimineața următoare, o aşteptau noi dificultăți, când a fost chemată să i se raporteze cu privire la confirmarea demisiei ministrului Brexit Dominic Raab.

  "Când ești prim-ministru, te trezești în fiecare dimineață și nu știi ce-ți va aduce o zi nouă", se plânse ea.

  Tagurile:
  Whisky, Brexit, Theresa May


  Știrile Zilei