02:00 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (123)
  35122

  Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros cere parlamentarilor americani să monitorizeze reţeaua Facebook după ce compania a confirmat că a folosit serviciile agenției de relații publice Definers Public Affairs pentru a cerceta date despre miliardarul american.

  BUCUREŞTI, 24 nov – Sputnik, Doina Crainic. Directorul pentru comunicații de la Facebook, Elliot Schrage, a recunoscut că a folosit serviciile agenției de relații publice Definers Public Affairs, pentru a cerceta date despre cei care au criticat Facebook, inclusiv despre George Soros.

  Din acest motiv, fundațiile lui Soros au cerut parlamentarilor americani să monitorizeze rețeaua socială, informează FoxNews.

  „Cunosc și am aprobat decizia de a utiliza serviciile companiei Definers și ale unor companii similare”, a spus Elliot Schrage.

  Managerul de comunicare al Facebook a explicat, de asemenea, că utilizarea serviciilor acestei agenții a fost motivată de necesitatea de a creşte influența companiei.

  Într-un sondaj lansat pe 14 noiembrie, The New York Times a susținut că Facebook a cerut agenției de relații publice Definers Public Affairs să efectueze o campanie de blamare la adresa miliardarului George Soros, care a criticat rețeaua socială la începutul acestui an.

  Тема:
  Cine este George Soros (123)

  Tematic

  Soros e disperat din cauza românilor – și-a pus mercenarii la muncă și atacă!
  Dovada că Dragnea a spus adevărul: e vânat de Soros
  Erdogan îl acuză pe Soros că-şi folosește bogățiile pentru a "diviza şi distruge națiuni"
  Tagurile:
  cerere, monitorizare, Facebook

  Știrile Zilei