10:00 18 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.41
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  French President Emmanuel Macron arrives for an EU summit at the Europa building in Brussels on Thursday, Dec. 14, 2017

  Țeapă pentru Macron în Argentina: la sosire nu l-a întâmpinat niciun oficial (VIDEO)

  © AP Photo / Francois Lenoir, Pool Photo
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Summitul G20 din Argentina (28)
  79310

  Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte, la sosirea la Buenos Aires pentru summitul G20, nu au fost întâmpinați de oficialii argentinieni din cauza unei neînțelegeri, scrie Todo Noticias.

  BUCUREȘTI, 30 nov - Sputnik. Președintele și prima doamnă a Franței au sosit miercuri seara în Argentina. Potrivit sursei citate, la acre face referire RIA Novosti, ei trebuiau să fie întâlniți de vicepreședintele Argentinei, Gabriela Michetti.

  "A trebuit să așteptăm până când ni s-a spus „Acum!”, pentru a merge spre covorul roșu pentru a-i întâlni. Totul a fost planificat până în ultimul minut și coordonat cu personalul de protocol (al președintelui - nota red.) Franței, până când ne-au spus „acum”. Când ne-au dat instrucțiunile, am realizat că președintele (Macron - nota red.) intra deja în mașină", a declarat Michetti, citată de postul de televiziune.

  Potrivit înregistrării video postate pe canalul YouTube oficial al G20, aterizând pe aeroport, președintele francez și soția au coborât din avion și, nevăzând membrii delegației oficiale care trebuiau să-i întâlnească, Macron a dat mâna cu angajatul aeroportului care era îmbrăcat într-o vestă galbenă, mass-media atrăgând atenția la asta în legătură cu acțiunile de protest ale așa-numitelor "veste galbene" din Franța.

  Summit-ul G20 va avea loc în capitala Argentinei pe 30 noiembrie - 1 decembrie. Mulți dintre liderii țărilor participante la summit au sosit deja la Buenos Aires.

  Тема:
  Summitul G20 din Argentina (28)

  Tematic

  Putin speră că, dacă va reuși să discute cu Trump la summitul G20...
  Merkel va pierde prima zi a summitului G20 după incidentul cu avionul său
  Trump anulează întâlnirea cu Erdogan la G20 după anularea celei cu Putin
  Tagurile:
  Argentina, Emmanuel Macron, G20
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei