04:45 19 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.39
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Hitler cu generalii

  Fiul unui apropiat al lui Hitler anunță o ”Academie de informații”… NATO!

  © Sputnik / РИА Новости
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  157372

  Tatăl actualului oficial NATO a fost în anturajul cel mai apropiat al lui Hitler, în celebrul bunker în care Fuhrer-ul și-a petrecut ultimele luni.

  BUCUREȘTI, 4 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Șefii serviciilor de informații din cadrul NATO au discutat despre combaterea atacurilor cibernetice și a dezinformării”, anunță SRI printr-un comunicat de presă.

  Informația SRI se referă șa o întâlnire care a aut loc acum o săptămână (!), pe 29 noiembrie 2019, când șefii organizațiilor civile, militare, de intelligence și de securitate aliate s-au întâlnit la sediul NATO la Bruxelles.

  Motivul, aflăm de la SRI, a fost ”discuții privind combaterea dezinformării, a atacurilor cibernetice și a mijloacelor tradiționale de spionaj”.

  Sub conducerea secretarului general Jens Stoltenberg, oficialii serviciilor de informații aliate au luat o decizie interesantă, conform SRI:

  ”Au aprobat cadrul pentru înființarea unei Academii de Informații NATO și au discutat împreună cu serviciile partenere și cu Uniunea Europeană despre tehnologiile emergente care au impact asupra intelligence-ului și asupra cooperării dintre NATO și UE”.

  Kremlin
  © Sputnik / Юрий Артамонов

  Mai multe detalii aflăm de la asistentul secretarului general al NATO pentru Informaţii şi Securitate, Arndt Freytag von Loringhoven:

  ”Informațiile specifice și analiza de înaltă calitate sunt vitale pentru securitatea Alianței”, a declarat von Loringhoven, după întâlnire. ”Astăzi, ne confruntăm cu provocări de la o Rusie mult mai asertivă, precum și din cauza terorismului și instabilității din Orientul Mijlociu”.

  Rolul Comunității de Informații este de a evalua aceste provocări și de a oferi cele mai bune informații și recomandări Consiliului Nord-Atlantic al NATO, spune con Loringhoven.

  Din surse NATO aflăm că von Loringhoven a citat ”exemple recente de atacuri hibride bine documentate”, menționând diverse alegații apărute în presa de propagandă a NATO: ”încercări de a manipula alegerile”, de a acționa ”împotriva Organizației pentru interzicerea armelor chimice”, ba chiar și ”de a declanșa o lovitură de stat în Muntenegru”!

  ”Datorită deteriorării mediului de securitate după 2014, NATO a creat o nouă divizie de informații pentru a înțelege mai bine amenințările la adresa securității noastre”, se menționează într-un comunicat NATO, în care se precizează că ”Divizia nu își adună propriile informații, ci evaluează informațiile furnizate de serviciile aliate”.

  Desigur, toate aceste alegații nu sunt o surpriză, ci fac parte din arsenalul folosit de Alianță pentru a justifica diverse acțiuni și măsuri: de la cele militare, la cele pe linie de servicii – și evident la cheltuieli impuse țărilor membre.

  Este o stare de presiune, a ”continuei amenințări”, pe care NATO și SUA o impun pentru a pentru a prelua controlul și a impune diverse decizii statelor membre.

  Modelul acuzațiilor ”bine documentate”, dar care nu au fost supuse vreodată unei verificări sau arbitraj neutru a fost folosit și de regimul hitlerist în perioada în care au pregătit invadarea Cehoslovaciei și Poloniei – motivul fiind similar celui de acum: protejarea Germaniei și a germanilor de ”agresiunile și provocările” celor două state.

  Iar apropo de Hitler – imediat după înființarea NATO, mulți ofițeri ai Wehrmacht, participanți activi la agresiunile criminale din Al doilea Război Mondial, au fost preluați în structurile NATO.

  Printre aceștia s-a numărat și tatăl actualului asistent al Secretarului general al NATO pentru Informaţii şi Securitate, von Loringhoven - generalul locotenent Bernd Freytag von Loringhoven.

  Pe scurt, tatăl actualului oficial NATO care tună și fulgeră cu ”exemple bine documentate de atacuri hibride”, a fost cu tancurile la Stalingrad, fiind decorat cu Crucea de Fier, dar mai interesant este că a devenit aghiotant al șefului Marelui Stat Major al armatei naziste, Loringhoven fiind chiar ofițerul însărcinat să pregătească rapoartele Adolf Hitler.

  Practic, tatăl actualului oficial NATO a fost în anturajul cel mai apropiat al lui Hitler, în celebrul bunker în care Fuhrer-ul și-a petrecut ultimele luni.

  Cartea tatălui oficialului NATO, ”ultimul martor” al lui Hitler!
  © Photo : Captură ecran
  Cartea tatălui oficialului NATO, ”ultimul martor” al lui Hitler!

  Documentele istorice menționează și o discuție în care tatăl oficialului NATO a dorit să-și dovedească devotamentul, propunând, la finele lui aprilie 1945, să treacă printre liniile sovietice pentru a se alătura ultimilor combatanți germani. Alte documente îl citează ca pe unul dintre cei trei martori ai ultimelor zile ale lui Adolf Hitler.

  Bernd Freytag von Loringhoven  a fost arestat și încarcerat mai mult de doi ani de trupele britanice, dar nu a fost condamnat… iar în 1956 a fost integrat în noua armată germană și în NATO! Probabil, abnegația cu care l-a slujit pe Fuhrer a contat în evaluare!

  Și, evident, un ofițer care l-a însoțit pe Hitler până în ultimele zile a putut să îi dea fiului său o educație aleasă - mai ales în materie de democrație, drepturile omului și drept internațional. Așa că era firesc ca fiul său aibă o funcție înaltă în NATO – și să prevină ”amenințări hibride” sau alte ”pericole” pentru democrație…

  Tematic

  Propaganda NATO, scandalizată de demisia lui Fifor – acuzații pentru Dragnea!
  Moscova acuză NATO de „o înșelare la scară planetară”
  Tagurile:
  Contracarare, atacuri cibernetice, NATO


  Știrile Zilei