08:21 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  22710

  Premierul israelului, Beniamin Netaniahu, a discutat cu președintele rus, Vladimir Putin despre continuarea coordonării acțiunilor forțelor armate ambelor state pentru a evita eventuale incidente.

  BUCUREȘTI, 4 ian – Sputnik. Într-o conversație cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, prim-ministrul Israelului, Beniamin Netaniahu a discutat despre continuarea coordonării a acțiunile între forțele armate ale ambelor state.

  "Astăzi am discutat la telefon cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. Am vorbit despre situația din Siria și despre ultimele evenimente. Am convenit asupra continuării coordonării acțiunilor pentru siguranța ambelor armate", a scris Netaniahu pe Twitter.

  "I-am spus că Israelul este decis să-și continue eforturile în împiedicarea consolidării prezenței Iranului în Siria", a mai adăugat Netaniahu.

  Anterior, serviciul de presă al Kremlinului a anunțat că discuția prim-ministrul Israelului, Beniamin Netaniahu, cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut loc la inițiativa părții israeliene. În cadrul acesteia șefii celor două state au discutat despre situația din Siria, în contextul intenției anunțate de SUA de a-și retrage trupele din această țară.

  Tematic

  Siria a doborât un avion și patru rachete israeliene
  Delegațiile militare ale Israelului și Rusiei vor negocia la Moscova
  Australia a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului
  Israelul anunță că a descoperit încă un tunel subteran săpat dinspre Liban. VIDEO
  Hassan Rouhani, dezlănțuit împotriva Israelului, SUA și nu numai
  Tagurile:
  Siria, Rusia, Vladimir Putin, Israelului, Beniamin Netaniahu


  Știrile Zilei