15:51 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Proteste la Paris

  Franța: Poliția către boxerul ”vestelor galbene” - cariera vă este încheiată (VIDEO)

  © AFP 2019 / ZAKARIA ABDELKAFI
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Protestele "Vestelor Galbene" (43)
  158733

  După ce un boxer profesionist a dat mai multe lovituri jandarmilor la Paris, în timpul celui de-al ”optulea act” al „vestelor galbene”, poliția franceză a anunțat că a identificat atacatorul și a promis că "îl va învăța codul penal".

  BUCUREȘTI, 6 ian - Sputnik. Sindicatul Comisarilor Poliției Naționale a anunțat, pe contul său de Twitter, că l-a identificat pe bărbatul care a lovit jandarmi în Paris, în cea de-a opta sâmbătă consecutivă a demonstrațiilor Vestelor Galbene.

  ​Politia a prezis ca cariera sportivă a boxerului este "terminată", adăugând că nu are "valorile necesare".

  ​Ministrul de Interne, Christophe Castaner, a repostat mesajul poliției, anunțând că sistemul judiciar francez va examina cu atenție cazul.

  ​Boxerul profesionist în cauză, un anumit Christophe D., a fost arestat, în conformitate cu France 3. Potrivit mass-media, el a fost campion al Franței între 2007 și 2009. A luptat în categoria de semigrea și a urcat de 22 de ori în ringul din lumea profesională, câștigând de 18 ori.

  Evenimentele au avut loc sâmbătă la Paris, pe podul Léopold-Sédar-Senghor, care leagă cele două maluri ale Senei de la Jardin des Tuileries. Poliția a respins apoi ofensiva Vestelor Galbene care au încercat să ajungă la Adunarea Națională.

  ​Dintr-o dată, un bărbat îmbrăcat în negru și care nu purta vesta galbenă se aruncă înainte și avansează spre jandarmi, sărind. Apoi începe să-i lovească pe purtătorii de uniforme care încearcă în zadar să se protejeze cu scuturile lor. Individul reușește să împingă poliția și eliberează trecerea pentru demonstranți.

  Al 8-lea act de mobilizare a vestelor galbene a fost „jucat” sâmbătă în Franța. Aceste prime evenimente ale anului au reunit 50.000 de persoane, potrivit ministrului de Interne. În unele orașe, demonstrațiile au degenerat.

  Тема:
  Protestele "Vestelor Galbene" (43)
  Tagurile:
  boxer, Paris, Vestele Galbene


  Știrile Zilei