03:58 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Перинатальный центр

  Șeful unei clinici în SUA s-a concediat după ce o pacientă în comă a născut

  © Sputnik / Игорь Зарембо
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  308 0 0

  Directorul general al clinicii de specialitate Hacienda din capitala statului Arizona a demisionat după ce o pacientă în comă a ramas gravidă și a născut un copil, relatează portalul Arizona's Family, citand declarația clinicii.

  BUCUREȘTI, 8 ian - Sputnik. "Bill Timmons, care a deținut de mai mult timp funcția de CEO al Hacienda, își părăsește postul de acum înainte", se menționează în declarația clinicii. Se remarcă faptul că consiliul de administrație i-a acceptat în mod unanim demisia.

  Potrivit textului declarației, clinica cooperează cu poliția în investigarea acestui "teribil incident care a fost o lovitură pentru toți cei care au fost vizați". Conducerea instituției a promis, de asemenea, "să facă tot posibilul pentru a asigura siguranța fiecărui pacient și angajat".

  Anterior a fost raportat că poliția orașului Phoenix a început o investigație despre violul, probabil, al unei femei care a fost plasată în clinica Hacienda cu cel puțin zece ani în urmă. După cum s-a menționat, la 29 decembrie a născut un copil sănătos. Înainte de aceasta, personalul instituției medicale nu știa despre sarcina pacientei, scrie RIA Novosti.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei