16:29 18 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.65
 • RUB0.28
 • RON4.18
 • UAH0.68
  Protestele Vestelor Galbene

  Violențe la Paris: jandarmii au utilizat gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc - VIDEO

  © AP Photo / Thibault Camus
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Protestele "Vestelor Galbene" (43)
  32421

  Manifestații Vestelor Galbene au degenerate iarăși în dezordini de stradă, iar poliția a fost nevoită să utilizeze gaze lacrimogene pentru a dispersa grupurile violente.

  BUCUREȘTI, 12 ian – Sputnik. Acțiunile de protest ale Vestelor Galbene din apropierea Arcului de Triumf au degenerate în dezordini de stradă, poliția fiind nevoită să utilizeze gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc, transmite reporterul agenției RIA Novosti.

  ​Astăzi în capitala Franței are loc ce-a de-a noua acțiune de protest ale Vestelor Galbene. Manifestația a început la ora 11:00 (ora locală) în apropierea sediului Ministerului Economiei și Finanțelor din districtul 12 al Parisului. Traversând tot orașul, din partea de Sud-Est, spre Nord-Vest, trecând pe lângă piața Bastiliei, primăria Parisului, Opéra Garnier, Vestele Galbene au ajuns peste trei ore la Arcul de Triumf.

  ​Pe ansamblu, manifestațiile au fost pașnice, printre protestatari existând oameni care direcționau coloana și preveneau ciocnirile cu poliția.

  Totuși, când coloana a ajuns în piața Étoile, accesul spre care a fost blocat, unii protestatari au atacat poliția cu sticle și pietre.

  Тема:
  Protestele "Vestelor Galbene" (43)

  Tematic

  Vestele galbene vor schimba soarta Europei la următoarele alegeri
  Protestele Vestelor Galbene: a fost arestat boxerul-protestatar
  Vestele Galbene: Vreţi revoluție, o veţi avea!”. VIDEO
  Noi proteste ale Vestelor Galbene în Franța
  Tagurile:
  Vestele Galbene, proteste, Paris, Franța


  Știrile Zilei