17:56 19 August 2019
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.55
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.70
  Imigranți

  „Europa este inundată cu imigranți” din cauza politicii occidentale - politician ceh

  © REUTERS / Darrin Zammit Lupi
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  21950

  „Democrația” a fost exportată cu forţa asupra unor popoare care nu aveau nevoie de ea și, drept rezultat, Europa a fost inundată de imigranți, spune un politician ceh și președintele Partidului Republican al țării, într-un interviu pentru Sputnik.

  BUCUREŞTI, 17 ian – Sputnik, Doina Crainic. Miroslav Sládek, politician ceh și președintele Partidului Republican din Cehia, s-a referit, într-un interviu pentru Sputnik, la mai multe chestiuni, printre care problema valurilor de imigranţi, regimurile lui Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi şi pervertirea culturii.

  Întrebat cum descrie pervertirea culturii în Republica Cehă, Miroslav Sládek a declarat că nu a fost niciodată „politic corect”.

  „Dacă nu spunem lucrurilor pe nume, ne aflăm în regatul oglinzilor curbe. Să nu uităm ce se întâmplă pe scena artistică: cântăreața nici măcar nu cântă. Se dezbracă pe scenă și are un sponsor pentru asta. Pentru ca un actor să aibă succes, trebuie să se declare homosexual peste tot. Este o pervertire [a culturii] care îi afectează în primul rând pe tineri”, este de părere Sládek.

  La întrebarea „cine este de vină?”, având în vedere că oamenii vor şi cer să vadă aceste lucruri, Miroslav Sládek a răspuns că mass-media impun subtil aceste lucruri, astfel încât să poată manipula oamenii.

  „Așa se menține controlul asupra maselor. Viața este alimentată de doze de emoții ca de un drog. Inițial o doză este suficientă, apoi urmează două doze. Și astfel doza este crescută constant. Cum este o societate distrusă intenţionat? În primul rând, trebuie distrusă familia prin vehicularea ideii că nu este nevoie deloc de existența familiei. Atunci femeile se căsătoresc cu femei și bărbații, cu bărbați”, a spus politicianul ceh.

  Politicianul s-a referit şi la regimurile lui Saddam sau Gaddafi. Potrivit acestuia, sub conducerea lor, popoarele acestora nu trăiau rău. Venitul din petrol era împărțit între oameni.

  „Ați auzit vreodată de vreo cineva sub Muammar Gaddafi care să fure o barcă și să navigheze către Europa? Democrația a fost introdusă forțat în cazul celor care nu aveau nevoie de ea, iar acum Europa este inundată de imigranți”, a conchis Miroslav Sládek.

  Tematic

  Craiova: Imigranții chinezi se izbiră de un zid. Dar nu unul de piatră...
  Cartea albă privind sistemul de imigraţie după Brexit. Ce modificări aduce noul sistem
  Imigranții au găsit o modalitate neobişnuită de a intra în Europa - VIDEO
  Norvegia: Ajutoarele pentru copiii imigranților, tăiate pentru a sprijini demografia ţării
  Tagurile:
  Criza imigranților, Europa, Imigranți


  Știrile Zilei