18:10 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Matteo Salvini

  Paris: declarațiile lui Salvini ce a chemat la vot contra lui Macron sunt "inacceptabile"

  © AP Photo / Luca Bruno
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  140 0 0

  După ce ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, l-a criticat recent pe Emmanuel Macron și a cerut, de asemenea, francezilor să-l înlocuiască, Quai d'Orsay a calificat remarcile acestuia ca fiind " inacceptabile".

  BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik. Cele mai recente declarații ale ministrului italian al Afacerilor Interne care solicită un vot împotriva președintelui Macron sunt "inacceptabile", a criticat miercuri Quai d'Orsay.

  "Aceste declarații neîntemeiate trebuie citite în contextul politicii interne italiene. Sunt inacceptabile", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Franței.

  "I-am amintit de limitele care trebuie respectate între Franța și Italia în relațiile de cooperare și prietenie", a adăugat purtătorul de cuvânt.

  După ce l-a numit pe Emmanuel Macron "președinte foarte prost", vicepremierul italian, Matteo Salvini, a apelat din nou la președintele francez. Într-un interviu recent, el și-a exprimat speranța că francezii vor vota împotriva partidului președintelui Macron la alegerile europene pentru că astfel "pot schimba echilibrul în Europa".

  Tagurile:
  Macron, Matteo Salvini


  Știrile Zilei