08:23 07 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Nicolas Maduro, Venezuela

  Criza din Venezuela: Maduro anunţă „cele mai mari exerciții militare din istorie!” - VIDEO

  © Photo : Facebook / Nicolas Maduro
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (131)
  45370

  Înainte de a avea loc exercițiile militare masive plănuite, președintele venezuelean Nicolas Maduro a vizitat mai multe baze pentru a demonstra că legitimitatea sa este susținută de armată, care este pregătită să apere ţara de eventuale intervenții străine.

  BUCUREŞTI, 28 ian – Sputnik, Doina Crainic. După ce SUA și-au exprimat susținerea deplină față de „președintele interimar” al Venezuelei, Juan Guaido, neexcluzând o intervenție militară „umanitară” dacă va fi nevoie, Maduro a declarat că Forțele Armate Naționale trebuie pregătite să apere Venezuela „în orice scenariu” şi a anunțat desfăşurarea unor exerciții masive între 10 și 15 februarie.

  ​„Ne pregătim pentru cele mai importante exerciții militare din istoria noastră”, a declarat Maduro duminică, în timp ce inspecta pregătirile pentru exerciții, potrivit RT

  ​Potrivit unei serii de videoclipuri postate pe Twitter, Maduro a vizitat, în weekend, cea de-a 41-a Brigadă Armată de la Fortul Paramacay, precum și Baza Navală Agustín Armario din orașul Puerto Cabello, situat în statul nord-central Carabobo.

  ​În ciuda faptului că Guaido a promis amnistiere soldaților și ofițerilor, armata venezueleană s-a dezis, în mare parte, de liderul autoproclamat și s-a angajat să apere suveranitatea națională, potrivit ministrului Apărării, Vladimir Padrino.

  Тема:
  Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (131)
  Tagurile:
  exerciții miltiare, Nicolas Maduro, Venezuela, criză


  Știrile Zilei