17:13 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Взрыв в Париже

  Incendiu la Paris: Cel puţin 7 morţi şi zeci de răniţi (FOTO - VIDEO)

  © REUTERS / BENOIT TESSIER
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  269 0 0

  Cel puțin șapte persoane au murit și zeci de persoane au fost rănite după ce un incendiu a cuprins mai multe etaje dintr-o clădire cu opt etaje din Paris, Franța.

  BUCUREŞTI, 5 feb - Sputnik. Pompierii au fost solicitaţi la un incendiu în curs de propagare în arondismentul 16 din Paris, în primele ore ale dimineţii de marți, după ce etajele superioare ale unui bloc de apartamente cu opt etaje au luat foc. Locuitorii imobilului de lux s-au îmbulzit pentru a ajunge pe acoperișuri pentru a scăpa de fum și de flăcări, în timp ce echipajele de salvare au luptat cu incendiul.

  ​Până în prezent, cel puțin șapte persoane au fost confirmate moarte în incendiu, au raportat autoritățile, în timp ce cel puțin 27 de persoane, inclusiv trei pompieri, au fost rănite. "Numărul acestora ar putea crește, deoarece focul este încă în desfășurare la etajele 7 și 8", a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri pentru AFP, la fața locului.

  ​Aproximativ 200 de pompieri au fost trimiși în zonă. Rezidenții rămași în clădire și cei din imobilele adiacente au fost evacuați.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei