21:34 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  17910

  Dolores Aveiro, mama starului de la Juventus, a declarat că a urmat radioterapie și a suferit de chirurgie la sân în Madrid.

  "Am fost operată pe un alt sân la Madrid, am urmat radioterapie și acum lupt pentru viața mea", a declarat ea unui canal TV portughez, citată de Daily Star.

  Ea a dat un interviu înainte de a călători în Italia pentru a sărbători cea de-a 34-a aniversare a lui Cristiano Ronaldo. Ea a recunoscut că aceasta nu este prima ei operație, deoarece ea a învins o dată cancerul de sân, eliminând o parte în 2007. Ea a întreprins, de asemenea, un curs de succes de radioterapie și a dat de înțeles că ia, de asemenea, medicamente anti-cancer.

  Ea a refuzat să dea detalii specifice despre a doua operație, menţionând doar că "nimeni nu știe despre cea de-a doua".

  În 2009, Ronaldo a donat 100.000 de lire sterline pentru a construi un centru de cancer la un spital, care a ajutat la salvarea vieții mamei sale. El a donat, de asemenea, Ligii portugheze împotriva cancerului în localitatea sa Madeira. Isabel Aguiar, directorul organizației de caritate pentru cancer, a confirmat donația la vremea respectivă și a spus: "Cred că a făcut darul din cauza mamei sale Dolores.

  Tagurile:
  Sâni, Operație, Cancer, Mamă, Cristiano Ronaldo


  Știrile Zilei