05:52 21 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Proteste în Franţa. Un protestatar şi-a pierdut mâna după explozia unei grenade

  Mână ruptă în timpul actului 13 la Paris: moment înregistrat pe VIDEO

  © Sputnik /
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  33210

  O înregistrare video de Ruptly, cu imagini mărite și încetinite făcute dee utilizatorii de internet, arată momentul mutilării omului care a rămas fără mână în fața Adunării Naționale în Actul 13 în această sâmbătă de la Paris.

  BUCUREŞTI, 10 feb - Sputnik. În presă şi pe reţelele de socializare au circulat multe versiuni despre ce s-a întâmplat cu adevărat în fața Adunării Naționale. La scurt timp după primele confruntări dintre poliție și vestele galbene înregistrate în timpul actului 13 de la Paris, un bărbat s-a pomenit cu o mână ruptă, probabil din cauza unei grenade lacrimogene, GLI-F4, în fața Adunării Naționale.

  Contul Twitter @Fake_Investiga a publicat momentul circumstanţelor în care a fost rănit. În videoclipul tăiat de la Ruptly, vedem un om îmbrăcat în adidași alb-negri, alergând lângă un om cu steagul francez și aplecându-se spre o grenadă care explodează imediat.

  ​Era exact momentul în care grenada a explodat la câțiva centimetri de mâna individului încât i-a fost ruptă imediat.

  Mai multe persoane politice și comentatori au deplâns o nouă mutilare, ale cărei circumstanțe au fost puse la îndoială. Unele mass-media susțin că nu era un protestatar al vestelor galbene, ci un jurnalist pentru că nu purta o vesta galbenă, ci o manetă pe braț.

  În plus, utilizatorii de Internet dezbat două versiuni ale faptelor: omul s-a aplecat pentru a ridica grenada sau a trecut doar? Un video a apărut pe Web a cărui legendă spune: "Sora omului care și-a pierdut mâna în timpul actului13 al Vestelor Galbene din apropierea AN spun că nu a luat grenada, dar că ea "a explodat sub mâna lui".

  Tagurile:
  Vestele Galbene, Paris


  Știrile Zilei