00:06 23 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Police in Edmonton, Canada

  Peste 40 de "sclavi" au fost eliberaţi în Canada

  CC BY 2.0 / Alberta Justice and Solicitor General / Edmonton Police Service
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  23422

  O operațiune specială de eliberare a "sclavilor moderni" a fost efectuată de 250 de ofițeri de poliție din orașele Barry și Wasaga Beach.

  BUCUREȘTI, 12 feb - Sputnik. Poliția canadiană a eliberat 43 de cetățeni mexicani care trăiau de facto în situația actuală a sclavilor moderni și au erau nevoiți să facă curăţenie în încăperi din provincia Ontario, a declarat poliția locală, citată de RIA Novosti

  Potrivit poliției din provincia Ontario, mexicanii au plătit mai întâi sume substanțiale de bani persoanelor care au ajutat cetățenii altor țări să intre în Canada pentru angajare sau studii legale și apoi au fost obligați să lucreze în diferite orașe din Ontario la curățarea diferitor spații. În același timp, trăiau în condiții teribile, iar cea mai mare parte din banii câștigați erau luate de "angajatori".

  O operațiune specială de eliberare a "sclavilor moderni" a fost efectuată de 250 de ofițeri de poliție din orașele Barry și Wasaga Beach. Acuzațiile de trafic de ființe umane nu au fost încă aduse împotriva nimănui, acest lucru se va face mai târziu, însă autoritățile cer cetățenilor să le informeze dacă au informații despre astfel de cazuri de exploatare.

  Tagurile:
  Sclavi, Muncitori, Canada


  Știrile Zilei