19:32 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Serghei Lavrov

  Lavrov: "Big Brother ne urmărește" la Conferința de Securitate de la München

  © Sputnik / Валерий Мельников
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  23370

  Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a glumit că omologul său german a monitorizat întâlnirea sa cu ministrul olandez de Externe, Stef Blok, precum un Big Brother.

  BUCUREŞTI, 16 feb - Sputnik. În cadrul celei de a 55-a conferințe de securitate de la München, Serghei Lavrov și omologul său olandez, Stef Blok, s-au întâlnit "sub supravegherea" ministrului german de Externe, Heiko Maas. Au avut loc negocieri la Hotelul Bayerischer Hof, care găzduieşte conferința începută vineri, 15 februarie.

  "Da, tocmai am aterizat. Aceasta este prima mea întâlnire. Și Heiko Maas ne urmărește", a declarat ministrul olandez când a văzut că Heiko Maas a intervenit în direct la televizor.

  "Da, Big Brother ne urmărește", spuse Lavrov. Apoi televizorul a fost deconectat.

  Ministrul rus de Externe a purtat discuţii cu ministrul belgian de Externe, Didier Reynders, omologul său sud-coreean, Kang Kyung-wha, șeful diplomației europene, Federica Mogherini, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, Ghassan Salamé, trimis special al misiunii în Libia a Consiliului de Securitate al ONU și ministrul german de externe, Heiko Maas. Negocierile cu acestea din urmă au fost cele mai lungi.

  Tagurile:
  Big Brother, conferința de securitate de la Munchen, Sergei Lavrov


  Știrile Zilei