22:37 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Protestele "Vestelor Galbene" (45)
  452905

  Un incident grav a avut loc la Rouen la actul 14 a Vestelor Galbene: o mașină a intrat peste un grup de protestatari, potrivit unor informații transmise pe rețelele de socializare. Cel puțin trei persoane au fost rănite, spune BFM TV.

  BUCUREŞTI, 16 feb - Sputnik. Un vehicul a lovit demonstranți în cadrul evenimentelor care au mobilizat vestele galbene din Rouen (Seine-Maritime). Mai mulți oameni au rămas pe jos și cel puțin trei au fost răniți, a declarat pentru BFM TV o sursă de poliție. Primul ajutor a fost acordat imediat, transmite Sputnik France.

  ​Martorii au distribuit mai multe fotografii și videoclipuri filmate la fața locului. Serviciile de urgenţe au fost mobilizate. Judecând după primele informații oferite de martorii incidentului pe reţelele de socializare, mai mulți răniți ar fi stare critică.

  ​Un cordon de securitate a fost format de demonstranți în jurul răniților. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:30 (ora locală), când Vestele Galbene mărşăluiau pe drumul Mont-Riboudet şi se îndreptau spre centrul comercial al Dock-urilor, spune France Info.

  ​Șoferul a părăsit locul incidentului și a spus că se duce la poliție, potrivit BFM TV.

  Тема:
  Protestele "Vestelor Galbene" (45)
  Tagurile:
  Franta, Vestele Galbene


  Știrile Zilei