08:27 19 Martie 2019
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.21
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.63
  Brexit

  Șoc la Londra, susținere politică surpriză pentru un al doilea referendum pe Brexit!

  CC BY 2.0 / muffinn / Brexit sailing apart - bon voyage
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (452)
  41621

  Până acum, prim-ministrul britanic Theresa May a exclus eventualitatea unui nou referendum, declarând ferm că rezultatul din 2016 trebuie respectat

  BUCUREȘTI, 25 feb, Sputnik, Evan Răutu. Liderul laburiștilor, Jeremy Corbyn a anunțat că partidul său va prezenta sau va sprijini un amendament care va sprijini un al doilea referendum Brexit în această săptămână, transmite Russia Today.

  În ultima vreme, Corbyn s-a confruntat cu criticile altor partide de opoziție deoarece că nu a cerut un nou referendum - dar cu mai puțin de o lună înainte ca Marea Britanie să plece oficial din UE, liderul laburist pare să fi fost convins că un alt vot, într-un nou referendum, poate fi singura cale de ieșire din impasul actual.

  Întrebat recent, Corbyn a răspuns că partidul său discută despre un al doilea referendum și că îl consideră ca pe ceva pe care l-ar putea face.

  Laburiștii vor face campanie pentru ”rămânere” într-un eventual nou referendum, însă prim-ministrul britanic Theresa May a exclus până acum această eventualitate, declarând ferm că rezultatul din 2016 trebuie respectat.

  Тема:
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (452)
  Tagurile:
  Brexit
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei