00:25 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Avioane de luptă. Poză simbol

  Pakistanul anunță doborârea a două avioane indiene în spațiul său aerian - video

  © Photo : Пресс-служба президента Украины
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  176 0 0

  Două avioane indiene au încălcat spațiul aerian al Pakistanului în regiunea disputată din Kashmir înainte de a fi doborâte, a declarat armata pakistaneză. Armata indiană a confirmat mai devreme căderea unui avion militar, care a provocat moartea echipajului său și a unui civil.

  BUCUREȘTI, 27 feb - Sputnik. Pakistanul a "doborât" două avioane indiene în spațiul său aerian, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al armatei pakistaneze pe Twitter.

  "Forțele aeriene au doborât două avioane indiene în spațiul aerian pakistanez". Unul din avioane a căzut în Kashmirul indian, iar celălalt în Kashmirul pakistanez, potrivit generalului Asif Ghafoor. "Un pilot indian a fost capturat la sol de militari", adaugă el.

  Prăbușirea unui avion indian

  Un avion indian al Forțelor Aeriene s-a prăbușit miercuri în zona disputată din Kashmir, doi piloți și un civil fiind uciși, a declarat un oficial al poliției indiene.

  ​Nu au fost comunicate până acum date suplimentare privind incidentul.

  Avioanele pakistaneze au încălcat spațiul aerian indian

  Aeronavele pakistaneze au încălcat pe o durată foarte scurtă de timp spațiul aerian indian în regiunea Kashmir disputată, miercuri dimineață, și au fost forțate să se retragă, a raportat agenția indiană de știri PTI, informație confirmată de surse guvernamentale locale pentru AFP și Reuters .

  Această incursiune asupra liniei extrem de militarizate de încetare a focului din Kashmir se află pe punctul de a face o "lovitură preventivă" din India în Pakistan. Armata indiană a declarat că a condus marți un atac împotriva unei tabere de antrenament a unui grup islamist activ în lupta armată împotriva New Delhi din Valea Srinagar, provocând o nouă izbucnire a tensiunii dintre cele două puteri nucleare din Asia Sud.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei