06:15 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Summitul Kim Jong-un și Donald Trump în Vietnam (16)
  88 0 0

  Președintele american Donald Trump și liderul RPDC Kim Jong-un au început a doua zi a summitului cu o întâlnire tete-a-tete.

  BUCUREŞTI, 28 feb - Sputnik. Casa Albă a anunţat mai devreme ulterior va continuat o reuniune într-un format extins. După aceea, Trump și Kim Jong-un vor avea un prânz de lucru.

  "La ora 14.05 ora locală (09.05 ora Bucureştiului) în programul Președintelui există "participarea la ceremonia de semnare a unui acord comun" cu liderul nord-coreean. Este posibilă semnarea unei declarații comune, așa cum s-a întâmplat la primul summit de la Singapore".

  În total, liderii şi-au planificat nu mai mult de cinci ore pentru negocieri. Înainte de a părăsi Hanoi-ul, Trump va oferi o conferință de presă.

  Anterior, președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong-un au purtat discuții, miercuri, în prima zi a summitului, care au durat în total aproximativ 2,5 ore. Trump a declarat în cadrul reuniunii că RPDC are un potențial economic "incredibil" și "nelimitat", menționând că Statele Unite pot contribui la valorificarea acestuia. Kim Jong-un, la rândul său, și-a exprimat încrederea că vor "avea rezultate remarcabile pe care le așteaptă toți oamenii".

  Ca rezultat, președintele SUA a spus că întâlnirile au fost "excelente" și că au avut un "dialog foarte bun".

  Тема:
  Summitul Kim Jong-un și Donald Trump în Vietnam (16)
  Tagurile:
  Vietnam, summit, Kim Jong-un, Donald Trump

  Știrile Zilei