08:11 19 Martie 2019
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.21
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.63
  Biblie

  Minune: În incendiul care a distrus o biserică, zeci de Biblii și o cruce rămân intacte

  CC0 / Pixabay / klimkin
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  19230

  Un incendiu devastator a cuprins o biserică și a ars totul înăuntru, cu excepția unei grămezi de Biblii și a unei cruci mari din interiorul locaşului de cult.

  BUCUREŞTI, 6 mart – Sputnik, Doina Crainic. Într-o postare pe Facebook despre incendiul care a cuprins biserica Freedom Ministries Church, din Grandview, Virginia de Vest, Departamentul de pompieri al orașului a descris o situaţie surprinzătoare.

  Când aceştia au sosit la faţa locului, incendiul era atât de intens încât a fost nevoie de mai multe grupuri de pompieri pentru a-l stinge. Clădirea era atât de fierbinte încât, la un moment dat, pompierii au trebuit să se retragă.

  În clădire, totul a ars, cu excepția unei duzini de Biblii, care s-au păstrat intacte, descoperite sub moloz. O altă descoperire neașteptată a fost un crucifix uriaș pe perete, care a rămas total neatins.

  „Nici o singură biblie nu a fost arsă și nici o cruce nu a fost afectată! Nici un pompier nu a fost rănit! Rugăciuni pentru pastor și pentru congregație astăzi”, a scris departamentul.

  Nu s-au raportat răniţi şi se fac încă investigaţii cu privire la cauza incendiului.

  Tagurile:
  Cruce, Biblie, Incendiu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei