23:39 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Boeing 737 авиакомпании Ethiopian Airlines

  Prăbuşirea avionului Boeing 737 - doi pasageri au scăpat de la moarte ca prin miracol

  © AFP 2019 / ISSOUF SANOGO
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  233840

  Cel puțin doi pasageri cred că li s-a oferit o a doua șansă la viață după ce au pierdut zborul terminat tragic al companiei aeriene Ethiopian Airlines, tragedie în care şi-au pierdut viaţa toate persoanele de la bord după ce un Boeing 737 MAX 8 s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

  BUCUREŞTI, 11 mart – Sputnik, Doina Crainic. Doar două minute pot schimba soarta cuiva. Antonis Mavropoulos a înţeles acest lucru în acest weekend după ce a ajuns târziu la poarta de îmbarcare, astfel că nu i s-a mai permis să urce în avion, relatează RT

  „Vedeam cum se îmbarcau oamenii. Eram foarte supărat că nu mi-au permis să mă îmbarc”, a declarat el pentru postul grecesc ALPHA TV, amintindu-și cum furia i-a dispărut după ce i s-a spus că avionul Boeing 737 MAX s-a prăbușit la doar șase minute după decolare.

  După șocul inițial trăit la auzirea veştii sinistre, grecul şi-a dat seama că a fost „ziua lui norocoasă”.

  „Sunt recunoscător că trăiesc și că am atât de mulți prieteni care m-au făcut să simt dragostea lor”, a spus el într-o lungă postare pe Facebook.

  Mavropoulos nu a fost singurul pasager care s-a simţit cel mai norocos sâmbătă. Şi Ahmed Khalid a pierdut zborul spre Nairobi, după ce zborul său de legătură dintre Dubai și Addis Abeba a fost amânat.  Știrile Zilei