17:57 13 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Pumn

  Violență conjugală: Un polițist și-a „bătut” colega într-un video devenit viral

  © CC0 / Pixabay / Pavlofox
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  189 0 0

  O scenă filmată într-o secție de poliție din Africa de Sud a provocat un scandal în rețelele de socializare, deoarece pe materialul controversat, un agent o lovește pe colega sa. Cu toate acestea, mai târziu s-a constatat că este vorba de o instruire cu referire la violența domestică și că ofițerul se preface că își bate colega.

  BUCUREȘTI, 13 mart - Sputnik. Un videoclip din Africa de Sud a devenit viral pe Internet săptămâna trecută. Filmul în cauză arată că un polițist în uniformă își lovește o colegă. Apoi, el se așează, iar polițista iese din cameră înjurând în timp ce pe fundal se aud râsete.

  Videoclipul a obținut peste 800.000 de vizualizări și sute de comentarii care condamnă violența. Cu toate acestea, conducerea poliției din provincia KwaZulu-Natal a intervenit pentru a clarifica această scenă.

  Poliția a condamnat publicarea pe rețelele de socializare a acestui videoclip, în care cei doi ofițeri de poliție reproduc doar o scenă de violență în familie.

  Potrivit lui Jay Naicker, purtătorul de cuvânt al poliției KwaZulu-Natal, scena face parte dintr-un antrenament în lupta împotriva violenței domestice pe care trebuie să îl urmeze poliția.

  "Suspectăm că un ofițer de poliție care a urmat această instruire la centrul nostru de formare de la Durban anul trecut ar putea fi responsabil pentru înregistrarea acestei scene și postarea video online", a spus Naicker. .  Știrile Zilei