20:03 19 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.68
 • RUB0.27
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Facebook

  Facebook a căzut! De ce nu merge? Anunțul oficial

  © Photo: Facebook / Băng Vũ
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Facebook (49)
  388191

  Mai mulți utilizatori au semnalat că de câteva zeci de minute Facebook și Instagram nu mai funcționează. Potrivit mesajului afișat la încercarea de autentificare, platforma se află în regim de mentenanță.

  BUCUREȘTI, 13 mart - Sputnik. Facebook a devenit inaccesibil de câteva minute, atât în versiunea desktop, cât și aplicație. Potrivit portalului DownDetector, utilizatorii din mai multe țări, inclusiv în SUA și Europa, au semnalat că inițial au devenit nefuncționale unele instrumente, apoi nu și-au mai putut acces contul.

  Utilizatorii nu mai pot accesa Facebook
  © Photo : Captură Ecran/ Facebook
  Utilizatorii nu mai pot accesa Facebook

  De asemenea, au fost semnalate și probleme legate de Instagram.

  "Facebook va reveni în curând. Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute", se spune într-un mesaj afișat la încercarea de autentificare.

  Prima reacție oficială a celor de la Facebook

  Reprezentanții Facebook au publicat un mesaj pe Twitter în care își exprimă regretul că utilizatorii nu pot accesa platforma și promit să remedieze cât mai rapid posibil.

  "Suntem conștienți de faptul că unii oameni întâmpină probleme cu accesarea familiei de aplicații din Facebook. Lucrăm să rezolvăm problema cât mai curând posibil", se spune în postare.

  Facebook a devenit nefuncțional în mai multe țări
  Mai mulți utilizatori au raportat probleme legate de funcționarea Facebook și Instagram

  Twitterul e la putere. Internauții ironizează pe seama problemelor Facebook-ului

  Între timp, mai mulți internauți și-au amintit de existența Twitter. Utilizatorii postează mesaje ironice legate de problemele Facebook utilizând hashtagul #facebookdown. Unii se bucură de eliberarea de lanțurile dependenței de platformă, alții jubilează revenirea pe Twitter.

  Тема:
  Facebook (49)
  Tagurile:
  erori, autentificare, probleme, global, Mark Zuckerberg, Facebook, Facebook


  Știrile Zilei