01:20 30 Martie 2020
În direct
 • EUR19.91
 • USD18.09
 • RUB0.23
 • RON4.12
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Facebook (53)
  41360

  Peste 3 milioane de utilizatori s-au alăturat Telegram după ieșirea din funcțiune a Facebook-ului, Instagram și WhatsApp.

  BUCUREȘTI, 14 mart – Sputnik. Peste 3 miliona de utilizatori s-au alătura aplicației-messenger Telegram în decurs de o zi după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au devenit inaccesibile timp de mai multe ore. În prezent, se estimează că Telegram ar avea circa 200 milioane de utilizatori.

  Fondatorul Telegramului, Pavel Durov, a anunțat pe canalul său personal o creștere masivă a noilor utilizatori, subliniind meritul aplicației sale alternative.

  Am observat peste 3 milioane noi utilizatori care s-au alăturat Telegram în ultimele 24 de ore. E bine. Avem o adevărată confidențialitate și spațiu nelimitat pentru toți”, a scris Durov.

  Explozia de noi înregistrări, care a depășit de cinci ori norma zilnică, a fost provocată de căderea globală a Facebook, Instagram și WhatsApp, care aparțin Facebook, corporația a negat că e vorba de un atac de tip DdoS, însă a evitat să precizeze natura problemei.

  Spre deosebire de Facebook, care câștigă venituri din publicitate, Telegram a fost creat din donațiile utilizatorilor și presupune o criptare a mesajelor de tip end-to-end. E un lucru important pentru persoanele care sunt preocupate de confidențialitate online, în special în contextul în care Facebook subiectul unei investigații penale legate de o presupusă transmitere a datelor cu caracter personal.

  Тема:
  Facebook (53)

  Tematic

  Facebook a căzut! De ce nu merge? Anunțul oficial
  Ai putea avea mari neplăceri dacă foloseşti Telegram și WathsApp
  SUA sunt îngrijorate de popularitatea Telegram în rândurile teroriștilor
  „Telegram”, amendat cu un milion: a refuzat să ofere informații pentru FSB
  Telegram va introduce funcția apeluri audio
  Messengerul Telegram ar putea fi blocat în orice moment
  Prima reacție a celor de la Facebook. Ce zic
  Nouă reacție a Facebook - ce spun despre un eventual atac cibernetic
  Facebook ar fi sub urmărire penală pentru tranzacții secrete de partajare a datelor
  Tagurile:
  Telegram, WhatsApp, Instagram, Facebook


  Știrile Zilei