17:27 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Serghei Lavrov

  Lavrov: Blitzkrieg-ul SUA în Venezuela a eșuat

  © Photo: МИД РФ
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (100)
  480110

  Blitzkrieg-ul americanilor în Venezuela a eșuat, însă Washingtonul nu renunță la planurile de răsturnare a actualului președinte, Nicolas Maduro, a declat Serghei Lavrov.

  BUCUREȘTI, 13 apr – Sputik. “Blitzkrieg” Washingtonului în Venezuela a eșuat, însă SUA nu renunță la tentativele lor de a răsturna regimul actualui președinte, Nicolas Maduro, a declarat ministru Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

  “Venezuela e în atenția tuturor. Blitzkrieg de schimbare a regimului a eșuat, însă americanii nu renunță la obiectivul răsturnării președintelui legal”, a spus Lavrov în cadrul ședinței Consilliului pentru politica externă și apărare al Rusiei.

  Președintele parlamentului Venezuelei, Juan Guaido, s-a autoproclamat pe 23 ianuarie șef interimar al statului pe perioada funcționării guvernului provizoriu. SUA și un șir de alte state l-au recunoscut pe Guaido și au cerut lui Maduro să nu admită niciun fel de acțiuni violente împotriva opoziției. Maduro a declarat că este singurul președinte constitutional, afirmând că liderul opoziției parlamentare este “o marionetă a SUA”.

  Тема:
  Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (100)
  Tagurile:
  Venezuela, Nicolas Maduro, Rusia, SUA, Serghei Lavrov
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei