17:41 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  'Migrants Welcome Here' banner hanging over Westminster Bridge, London

  METEO în Marea Britanie: zile extrem de calde în weekend - prognoza meteorologilor

  Getty Images / Leon Neal
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (109)
  118410

  În Marea Britanie temperaturile vor creşte mult peste normalul acestei perioade de Paşte, în weekend, după un episod de vreme rece, care a determinat întârzierea primăverii în acest an, potrivit prognozei BBC Weather. De ce temperaturi vor avea parte românii din Marea Britanie.

  BUCUREŞTI, 17 apr – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit prognozei BBC Weather, în Marea Britanie temperaturile vor creşte până la 25 de grade Celsius în weekend. Ele vor începe să crească treptat în cursul zilei de miercuri și vor atinge un vârf sâmbătă.

  Meteorologul de la BBC Weather Carol Kirkwood a anunţat că în întreaga țară va fi o vreme caldă, cu temperaturi cuprinse între 17 grade și 25 grade, potrivit Express

  Specialistul a explicat că această schimbare a temperaturilor se datorează vânturilor calde sud-estice de pe continent, care înlătură aerul rece din Arctica.

  Începând cu ziua de joi, vor urma câteva zile însorite şi calde. Joi vor fi 20-21 de grade în Edinburgh, 15 grade în Glasgow, 19 grade în Cardiff.

  În Vinerea Mare va fi vreme frumoasă, iar temperaturile vor creşte la 21 de grade în Londra şi Edinburgh, 22 de grade in Cardiff şi 17 grade în Belfast.

  Sâmbătă, valorile termice vor urca şi mai mult în Londra şi împrejurimi şi se va putea ajunge la 24 sau chiar 25 de grade.

  Potrivit agenţiei Met Office, temperaturile ar putea creşte cu peste 10 grade peste media pentru această perioadă a anului.

   

  Тема:
  Prognoza meteo (109)
  Tagurile:
  Meteo, vremea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei