02:56 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Incediu de la catedrala Notre Dame din Paris (43)
  2711 0 0

  Pe 15 aprilie, un tată cu fiica lui au făcut o poză în fața catedralei Notre-Dame, cu o oră înainte ca focul să distrugă o parte din catedrală. După izbucnirea incendiului, fotografia cu cei doi a devenit virală, fiind redistribuită de aproape 225.000 de ori.

  BUCUREŞTI, 19 apr – Sputnik, Doina Crainic. O fotografie în care un tată o ţine pe fetița lui de mâini și care arată că cei doi se distrau în fața catedralei Notre-Dame cu o oră înainte de incendiu a devenit astăzi o fotografie istorică virală, care a fost redistribuită pe Twitter de aproape 225.000 de ori și a primit aproape 470.000 de aprecieri. Autorul acestei fotografii a încercat să îi găsească pe acești doi oameni pe care i-a imortalizat în acel moment de bucurie pentru ei.

  ​„Am făcut această fotografie când plecam de la Notre-Dame, cu aproximativ o oră înainte de incendiu. Mă gândisem chiar să merg să îl întreb pe tată daca vrea fotografia. Acum îmi pare rău că nu am făcut asta. Twitter, dacă ai puteri magice, ajutați-l să o găsească”, a scris Brooke Windsor, autorul fotografiei de pe Twitter.

  Potrivit presei, tatăl și fiica sa din fotografie au fost găsiţi joi, 18 aprilie, dar au dorit să-şi păstreze anonimatul.

  În spatele acestei scene de bucurie, vedem zeci de turiști și pietoni, o atmosferă obișnuită în fața catedralei înainte de dezastru.

  Luni, 15 aprilie, a izbucnit un incendiu la Catedrala Notre-Dame din Paris. Procurorul Parisului a declarat marți, 16 aprilie, că cel mai probabil este vorba de un accident. Potrivit pompierilor, focul are „potenţial legătură” cu lucrările de renovare a acestui monument istoric, cel mai vizitat din Europa. Președintele Macron a anunțat pe 16 aprilie că dorește ca Notre-Dame să fie reconstruită în cinci ani.

  Тема:
  Incediu de la catedrala Notre Dame din Paris (43)

  Tematic

  Putin se oferă să trimită specialiști ruși pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame
  Dispariția Catedralei Notre-Dame din Paris, prevestită într-un film din 2004? - Video
  Imagine rarisimă de acum două secole: Prima fotografie cu Catedrala Notre-Dame
  Incendiul de la Notre Dame: Nostradamus a prezis dezastrul - Semn al vremurilor de Apoi?
  Eroul de la Notre Dame: cum a salvat o comoară din incendiu
  Rusia și Franța vor discuta despre restaurarea Notre Dame
  Notre-Dame: o panoramă de 360° arată gradul de deteriorare a Catedralei după incendiu
  Figura lui Iisus, văzută în flăcările de la Notre-Dame - FOTO
  Știre șoc despre Notre Dame: români fac de râs România la nivel mondial!
  Tagurile:
  Viral, foto, Notre Dame


  Știrile Zilei