10:39 22 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.61
 • RUB0.29
 • RON4.09
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  1393 0 0

  Există specii extrem de veninoase de șerpi printre cei care trăiesc în țară, inclusiv mambas negru și cobra, care ar putea reprezenta un mare pericol pentru funcționari.

  BUCUREŞTI, 20 apr - Sputnik. Președintele liberian și fostul fotbalist George Weah a trebuit să se mute la domiciliu și să lucreze de acolo, după ce câţiva şerpi au fost văzuţi în biroul său. Doi șerpi negri au fost văzuți într-un zid al clădirii Ministerului Afacerilor Externe, unde se află şi biroul președintelui, după un incendiu masiv din conacul prezidențial din 2006.

  Potrivit secretarului de presă adjunct, Smith Toby, biroul va fi fumigat pentru a doua oară în această lună pentru a elimina "lucrurile târâtoare și căţărătoare".

  "Șerpii nu au fost niciodată uciși, undeva a fost o mică gaură ... Clădirea a fost acolo de ani de zile și, din cauza sistemului de drenaj, posibilitatea de a avea chestii ca șerpii care se târăsc în clădirea a fost mare", a spus purtătorul de cuvânt.

  întregul personal a fost evacuat şi le-a fost recomandat să revină la lucru peste trei zile, luni, 22 aprilie.

  Preşedintele Liberiei, în vârstă de 52 de ani, George Weah, a câştigat alegerile prezidenţiale din Liberia la sfârşitul anului 2017. Fostul atacant de fotbal a fost unul dintre cei mai buni jucători africani din istorie, câştigând Balonul de Aur în 1995. Acesta a evoluat pentru AS Monaco, PSG, AC Milan, Chelsea, Manchester City şi Marseille.  Știrile Zilei