23:08 06 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.04
 • USD18.54
 • RUB0.24
 • RON4.15
 • UAH0.68
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
  7730

  Vladimir Putin se va întâlni cu Kim Jong-un pe 25 aprilie, la Vladivostok. E prima vizită externă după realegerea în funcția de șef al Consiliului de Stat al Coreei de Nord.

  BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va purta discuții cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, pe 25 aprilie, la Vladivostok. Aceasta va fi prima întrevedere și prima vizită externă după realegerea lui în funcția de președintele al Consiliului de Stat al Coreei de Nord, a anunțat consilierul președintelui rus, Yuryi Ușakov.

  "Acum pot anunța unele informații despre discuțiile care urmează. Pe 25 aprilie, la Vladivostok, președintele nostru va purta negocieri cu președintele Consiliului de Stat al Republicii Populare Democratice Coreene, Kim Jong-un, care se va afla cu o vizită în țara noastră", a declarat marți, Ușakov jurnaliștilor.

  Acesta a mai subliniat că vizita va fi prima vizită externă a lui Kim Jong-un după prima sesiune a celei de-a 14-a Adunări Populare Supreme, din prima jumătate a lunii aprilie.

  „În cadrul acestei sesiuni, Kim Jong-un a fost reales în funcția de președinte al Consiliului de Stat al RPDC. Așa cum au menționat colegii noștri, prima vizită externă, după realegerea lui, va fi în țara noastră”, a adăugat Ușakov.

  Тема:
  Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)

  Tematic

  Ce a spus Putin despre întrevedea Donald Trump-Kim Jong-un
  Putin este gata să se întâlnească cu Kim în viitorul apropiat: proiecte trilaterale
  Peskov, despre o posibilă întrevedere între Putin și Kim Jong-un
  Putin l-a felicitat pe Kim Jong-un cu prilejul realegerii acestuia în funcție
  Kim Jong-un va merge cu trenul blindat la întâlnirea cu Vladimir Putin
  Kim Jong-un va vizita Rusia și se va întâlni cu Putin în curând - mass-media nord-coreeană
  Tagurile:
  Vladimir Putin, Vladimir Putin


  Știrile Zilei