18:34 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  17620

  Rusia îndeamnă SUA și Israelul la o conjugare a eforturilor în lichidarea rămășițelor grupărilor teroriștilor de pe teritoriul Siriei, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

  BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik. Rusia îndeamnă SUA și Israelului să-și conjuge eforturile pentru lichidarea tuturor teroriștilor în Siria, a anunțat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

  Oficialul rus a vorbit cu jurnaliștii după finalizarea întrevederii trilaterale la Ierusalim cu colegii lui israelieni și americani.

  “Anunțase despre necesitatea conjugării eforturilor pentru lichidarea tuturor teroriștilor care au rămas pe teritoriul Siriei. Am îndemnat la curmarea promptă a accesului teroriștilor la substanțele militare toxice și precursorilor lor, precum și prevenirea oricăror provocări chimice”, a spus Patrușev.

  Delegația rusă, potrivit lui, a menționat importanța unor pași reciproci în întâmpinare ale Rusiei, SUA și Israelului pentru restabilirea păcii în Siria.

  Tematic

  Lovitură grea pentru o prestigioasă universitate din Moldova: Decizia luată de Israel
  „Un conflict între Iran, Israel și alte țări din regiune este posibil”
  Săptămâna Modei în Israel: Costumele de baie au uluit toată lumea - foto
  Atenție! Ce a început în Israel nu seamănă cu cea fost înainte – se anunță dezastrul?
  Alegeri anticipate în Israel, după spargerea coaliției de guvernământ
  Tagurile:
  Siria, Israel, SUA, Rusia


  Știrile Zilei