08:41 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  401 0 0

  Un adevărat miracol s-a produs într-un spital din Malaezia. O femeie care se află în coma mai mult de o jumătate de an, a dat naștere unei fetițe absolut sănătoase.

  BUCUREȘTI, 29 iun - Sputnik. O femeie din Malaezia, care se află în comă mai mult de o jumătate de an după exterparea unei tumori pe creier, a dat naștere unei fetițe sănătoase.

  Kamaria Arve, locuitoarea Petaling Jaya, din apropierea orașului Kuala Lumpur, era însărcinată în luna a treia, când doctorii i-au descoperit o tumoare pe creier care îi amenința viața.

  Medicii au eliminat tumoarea în decembrie 2018. După operație, pacienta însărcinată a intrat în comă. În timp ce femeia se afla în comă de mai bine de jumătate de an, fătul a continuat să se dezvolte normal sub supravegherea medicilor. La 34 de săptămâni i-a fost făcută o operație cezariană, aducând pe lume o fetiță absolut sănătoasă.

  În timp ce femeia se afla în comă, soțul a fost cel care o îngrijea, fiind nevoit să renunțe la locul de muncă. Aceasta a fost hrănită doar cu un amestec special de lapte, printr-un tub introdus în esofag.

  "Este un adevărat miracol medical! Acum este necesar ca soția să se trezească în final, mă rog pentru ea tot timpul și sper că ea va deschide curând ochii și o va vedea pe fiica ei", a spus soțul femeii, Firol.

  Tematic

  Miracol: un copil s-a născut la două luni după moartea mamei sale
  Incredibil, mămică-voinică: La 25 de ani a născut şapte copii deodată (VIDEO)
  A mai născut doi copii… peste 26 de zile de la prima naștere
  Tagurile:
  Comă, Femeie


  Știrile Zilei