16:31 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Vladimir Putin

  Putin: Rusia este interesată de reluarea relaţiilor depline cu UE

  © Sputnik / Рамиль Ситдиков
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  18010

  Rusia este interesată de reluarea relaţiilor pe scară largă cu Uniunea Europeană şi este gata să coopereze cu toate forţele care au primit susţinerea alegătorilor europeni, a declarat preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, într-un interviu pentru Corriere della Sera.

  BUCUREŞTI, 4 iul - Sputnik. Vladimir Putin efectuează joi o vizită în Italia, în cadrul căreia va purta discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella, președintele Consiliului de Miniștri Giuseppe Conte și se va întâlni cu Papa Francisc.

  Liderul de la Kremlin a declarat, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că Rusia este interesată de reluarea relaţiilor pe scară largă cu Uniunea Europeană şi este gata să coopereze cu toate forţele care au primit susţinerea alegătorilor europeni.

  "Suntem interesaţi de reluarea relaţiilor la scară largă dintre FR şi Uniunea Europeană, în menţinerea păcii, a securităţii şi stabilităţii pe continentul nostru comun. Şi suntem gata de o cooperare constructivă cu toate forţele politice care au primit mandatul alegătorilor europeni", a declarat Vladimir Putin. 

  Tagurile:
  UE, Relaţii bilaterale, Italia, vizită, Vladimir Putin


  Știrile Zilei