13:22 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Ambasadorul Federației Ruse în România, domnul Valery Kuzmin, pe data de 10 iulie a efectuat o vizită protocolară și de curtoazie la Președintele Camerei Deputaților

  Relațiile ruso-române, pe calea normalității

  © Photo: Facebook / Ambasada Rusiei în România / SOVA LIVIU DANIEL
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  23460

  A avut loc ”un schimb de opinii privind perspectivele reluării dialogului interparlamentar ruso-român” – deci un demers pentru normalitatea relațiilor pe toate planurile.

  BUCUREȘTI, 11 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri, la ora 12, Ambasadorul Federației Ruse în România, Excelența sa dr. Valery Kuzmin, ”a efectuat o vizită protocolară și de curtoazie la Președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu”, informează Ambasada Rusiei la București.

  A fost un prilej pentru Ambasadorul Federației Ruse de a-i transmite președintelui Camerei Deputaților o adresă de felicitare din partea Președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Vyacheslav Volodin, cu ocazia alegerii ”cu ocazia alegerii în noua funcție”.

  De asemenea, conform unei postări a Ambasadei, în cadrul întrevederii a avut loc ”un schimb de opinii privind perspectivele reluării dialogului interparlamentar ruso-român” – deci un demers pentru normalitatea relațiilor pe toate planurile.

  Informația despre întâlnire a fost preluată de mass-media din România.  

  Tagurile:
  Relații bilaterale, România, Rusia


  Știrile Zilei