08:59 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  120 0 0

  Un tânăr român stabilit în Italia, care circula cu trenul către Torino, a provocat haos în gară după ce a ajuns la destinaţie. Traficul feroviar din zonă a fost dat peste cap.

  BUCUREŞTI, 18 iul – Sputnik, Doina Crainic. Românul de 26 de ani, stabilit în Italia, circula cu trenul de la Pinerolo spre Torino, mergând spre casă. Potrivit presei italiene, pe drum a mâncat mai multe bomboane dintr-o cutie metalică.

  Ajuns la destinaţie, tânărul a lăsat în tren cutia de bomboane goală, fără să-şi dea seama că avea să producă o adevărată nebunie, potrivit gazetaromaneasca.it. Văzând cutia metalică, mai mulţi pasageri s-au speriat gândindu-se că poate fi o bombă şi au alertat forţele de ordine din Torino. Poliţiştii au evacuat urgent zona şi au oprit traficul trenurilor din gară.

  Tot haosul a durat aproximativ o oră. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, au verificat cutia metalică şi şi-au dat seama că era, de fapt, o cutie goală.

  Este posibil ca tânărul roman, identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din tren şi din gară, să fie amendat pentru nesăbuinţa sa.

  Tagurile:
  Român, bombă, Gară, Milano

  Știrile Zilei