01:38 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  23411

  Speculațiile sunt în toi în Ungaria după ce premierul Viktor Orban a fost zărit luând un zbor ieftin de la Milano la Budapesta. Unii spun că este publicitate evidentă, menită să arate obiceiurile umile ale premierului.

  BRUXELLES, 20 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Orban a fost fotografiat săptămâna trecută în timp ce se întorcea din Italia. Potrivit unei publicații maghiare, el călătorea cu două din fiicele sale cu un zbor Wizz Air, o companie maghiară de low-cost. Orban citea dintr-o tabletă în timp ce aștepta îmbarcarea și s-a spus că și-a plătit pentru mâncare în avion, relatează RT în ediția electronică. 

  Premierul nu avea gărzile de corp cu el în călătorie, spune știrea, deși polițiști în civil ar fi putut fi prezenți în aeroportul Milano. În Budapesta însă, Orban a luat un minivan în loc să folosească transportul în comun.

  Publicația s-a arătat sceptică în privința aranjamentelor de călătorie ale lui Orban, spunând că arată ca o publicitate deșănțată. Liderul maghiar a fost criticat pentru folosirea avioanelor private deținute de oameni de afaceri bogați, ca și a avioanelor militare maghiare, pentru a călători.

  Aceeași publicație maghiară a arătat exemplul unei fotografii de pe contul de Facebook a lui Orban de săptămâna trecută, în care el mănâncă niște cârnați la micul dejun în Parlamentul Ungariei, ca dovadă suplimentară a unei acțiuni de promovare mediatică.

  Tematic

  Viktor Orban se laudă că Vișegrad i-a blocat pe Weber și pe Timmermans
  Europarlamentare 2019. Viktor Orban a luat mai mult de jumătate din voturi
  Viktor Orban s-a răzbunat: Timmermans, ”candidatul lui Soros”, a fost torpilat!
  Tagurile:
  Low-cost, Victor Orban


  Știrile Zilei