19:44 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  169901

  Unele zone ale Regatului Unit au fost afectate de o întrerupere a energiei electrice, vineri, după ce două generatoare au căzut, a anunţat operatorul de sisteme de electricitate (ESO).

  "Am avut probleme cu două generatoare de energie care au cauzat căderi de energie în anumite zone din Marea Britanie. Problema este acum rezolvată și sistemul a revenit la normal. Oricine continuă să aibă o problemă locală ar trebui să contacteze operatorul rețelei de distribuție local pentru asistență", a scris ESO pe Twitter.

  Mass-media locală a raportat că întreruperea energiei electrice a afectat casele și sistemul de transport, trenurile fiind în întârziere și anulate în Anglia și Țara Galilor.

  Scenele apocalipsei în trafic

  Venirea bruscă a întunericului a izbucnit în oră de vârf, lăsându-i pe cei care se îndreptau acasă de la locul de muncă blocaţi în trenuri, în blocaje haotice sau în subteran.

  Serviciul de pe linia Victoria din metroul Londrei a fost suspendat, iar trenurile spre și din Londra au fost afectate de întârzieri și anulări.

  Filmările video distribuite pe rețelele de socializare au arătat o mulțime de pasageri care se plimbau printr-o stație Clapham Junction întunecată.

  ​Potrivit BBC, aeroporturile Gatwick, Heathrow și Luton nu au fost afectate de întreruperea curentului electric.

  Tagurile:
  Energie electrică, Londra


  Știrile Zilei