06:09 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Hans Klemm

  Klemm încă nu pleacă de la București - noul ambasador al SUA a fost respins

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  246415

  Propunerea lui Donald trump pentru funcția de ambasador al SUA în România nu a trecut ultima etapă, și anume votul în Senatul SUA, care a respins, pentru moment, nominalizarea acestuia în locul lui Hans Klemm.

  BUCUREȘTI, 16 aug - Sputnik. Adrian Zuckerman, propus de președintele american Donald Trump pentru a ocupa funcția de ambasador al SUA în România, a fost respins, pentru moment, de Senatul SUA, fiind acuzat de hărțuire și mediu de lucru ostil, Senatorul Bob Mendez, democrat de New Nersey, cerând explicații de la Casa Albă, potrivit Newsbeezer.com.

  "Pentru domnii Zuckerman și Manchester avem o adresă privind acuzații de hărțuire sexuală și mediu ostil de lucru. Sunt recunoscător pentru faptul că președintelui Comitetului de Afaceri Externe a fost de acord cu retragerea acestor propuneri, iar acu m aștept din partea Casei Albe verificări suplimentare. Dacă vor primi răspunsul de la Casa Albă, cele două propuneri vor fi discutate în luna septembrie", a declarat Bob Mendez.

  Discuțiile privind postul de ambasador vor fi reluate în luna septembrie.

  Amintim că Donald Trump a trimis Senatului, la sfârşitul lunii iulie 2018, nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al SUA în România.

  În prezentarea făcută atunci pe site-ul Casei Albe, se menţionează că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna.

  De profesie avocat, el a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior el a mai ocupat funcţia de co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

  De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York. Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

  Tematic

  Judecătoarea care l-a pus la punct pe Hans Klemm – ”Boceală în pumni la Sistem”
  O decizie a lui Trump l-a lăsat fără salariu pe Hans Klemm?
  S-a cerut Expulzarea de Urgență a ambasadorului Hans Klemm!
  Hans Klemm surprinde – mesaj ciudat pentru Simona Halep!
  Hans Klemm, dat în vileag: Reacție incredibilă față de însuși Trump!
  Tagurile:
  Donald Trump, București, Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, Hans Klemm


  Știrile Zilei