02:24 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Incendiu

  Incendiu devastator în Paris: spital în flăcări, morţi şi răniţi - VIDEO

  CC0 / Pixabay / skeeze
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  339 0 0

  Un incendiu masiv a izbucnit azi-noapte la un spital din Paris. O latură rezidenţială a spitalului a fost înghiţită aproape în întregime în flăcări. 100 de pompieri au fost trimişi la fața locului. Mai multe înregistrări video au apărut pe reţelele de socializare.

  BUCUREŞTI, 22 aug – Sputnik, Doina Crainic. Incendiul s-a soldat cu cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi. O femeie a murit și opt persoane au fost rănite. Doi dintre persoanele rănite sunt pompieri.

  Înregistrările video de la fața locului arată că aripa rezidențială a spitalului Henri-Mondor din Creteil, în care locuia personalul spitalului, este aproape în întregime înghiţită în flăcări, în timp ce echipajele de pompieri se luptă cu incendiul.

  ​Cel puțin 50 de oameni au fost evacuați din clădire și 10 au fost salvați de către pompieri de la balcoanele locuinţelor, potrivit relatărilor din presa franceză. O sută de pompieri au fost trimişi la fața locului, potrivit RT. 

  Se crede că focul a izbucnit în partea superioară a clădirii, după care focul s-a răspândit rapid în toate cele 10 etaje. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

  ​Șeful spitalelor din Paris, Martin Hirsch, a confirmat decesul într-o declarație pe Twitter și a anunţat că incendiul a fost adus sub control în primele ore ale zilei de joi dimineață. Spitalul de lângă clădirea rezidenţială nu a fost afectat de incendiu și continuă să funcționeze.

  Tagurile:
  Paris, Incendiu


  Știrile Zilei