00:05 13 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Sclavie

  A fost ținută prizonieră de proprii părinți timp de zece ani: Povestea cutremurătoare a unei tinere

  © CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  24510

  O copilă a fost ținută prizonieră în casă de proprii părinți.

  CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik. O adolescentă ar fi fost ținută prizonieră timp de 10 ani de către părinții ei și a fost salvată după ce poliția a primit o informație de la un vecin îngrijorat. Tânăra de 19 ani a fost sechestrată în locuința părinților ei, din Tenterden, Marea Britanie, de când avea 9 ani, potrivit unui raport al poliției, relatează digi24.

  Părinții fetei au fost arestați și mai multe instituții ale statului au început anchete. Potrivit primelor investigații, acum zece ani, părinții și-au luat de la școală fata, care are nevoie speciale, și au dus-o acasă, iar de atunci nu a mai fost văzută.

  „Fata era într-o stare foarte proastă atunci când a fost găsită și a fost dusă la o instituție specializată pentru a primi ajutor medical și psihiatric. Avem foarte multe întrebări cu privire la acest caz, despre cum s-a putut ajunge în această situație. În acești zece ani, fata nu a fost dusă la medic sau la stomatolog. Școala și serviciile sociale i-au pierdut complet urma”, a declarat o sursă apropiată anchetei pentru presa locală. 

  Tagurile:
  captivitate, Părinți


  Știrile Zilei