05:37 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70

  Trump a numit un nou consilier în locul lui Bolton

  © AP Photo / Andrew Harnik
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  14530

  Donald Trump a anunțat numele persoane care va ocupa funcția de consilier pentru securitatea națională în locul lui John Bolton.

  BUCUREȘTI, 18 sept - Sputnik. Donald Trump l-a numit pe Robert C. O'Brien în funcția de consilier prezidențial pentru securitatea națională. Anunțul a fost făcut de președintele american pe pagina sa de Twitter.

  ​"Sunt încântat să anunț că îl voi numi pe Robert C. O’Brien, care în prezent activează în calitate de Reprezentat Special al președintelui pentru problemele ostaticilor la Departamentul de Stat, în calitate de nou consilier pentru securitatea națională. Am activat o perioadă lungă și intens cu Robert. Va face o treabă bună!", a scris președintele SUA.

  Robert C. O'Brien este un avocat american care a lucrat în domeniu privat și guvernul Statelor Unite. Până în prezent, acest activa în calitate de reprezentant special al președintelui pentru problemele ostaticilor.

  Reamintim că pe 10 august Donald Trump a anunțat că i-a cerut demisia consilierului pentru securitatea națională, John Bolton, din cauza unor divergențe în materie de politică externă.  Știrile Zilei