04:00 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Facebook (53)
  7312

  Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat că avut o întrevedere plăcut că fondatul Facebook, Mark Zuckerberg, în cabinetul Oval de la Casa Albă.

  BUCUREȘTI, 20 sept – Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că a avut o întrevedere plăcută cu șeful companiei Facebook, Mark Zuckerberg, la Casa Albă.

  Întâlnirea nu era inclusă în agenda șefului statului. "Am avut o întrevedere plăcută cu Mark Zuckerberg în cabinetul Oval astăzi", a scris Trump pe contul său Twitter. Președintele a publicat și o imagine foto de la întrevedere.

  ​Joi, Zuckerberg a avut și o serie de întrevederi cu ușile închise în Congresul SUA.

  Anterior, comisia juridică a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA a solicitat documente și înregistrările conversațiilor a patru cele mai mari companii americane din domeniul IT în cadrul unei investigații antimonopol. Solicitarea comisiei juridice vizează Facebook, Google, Apple și Amazon. Companiile vor fi nevoite să prezinte date, inclusiv mesajele electronice și înregistrările convorbililor telefonice a conducătorilor până pe 14 octombrie 2019. Printre persoanele care urmează să prezinte aceste informații sunt fondatorii Google, Sergey Brin, Larry Page, Eric Schmidt, șeful Facebook, Mark Zuckerberg, conducători Apple, Tim Cook și șeful Amazon, Jeff Bezos.

  Anterior, ziarul Wall Street Journal, a informat că procurorii generali ai unui șir de stat din SUA intenționează să desfășoare o investigație de amplare împotriva monopolului Facebook și Google.

   

  Тема:
  Facebook (53)

  Tematic

  Zuckerberg și soția sa donează 3 miliarde câștigate din Facebook. Iată scopul
  Mark Zuckerberg a făcut-o mai fericită pe Alina Zotea. Detalii
  Zuckerberg: utilizatorii Facebook vor decide ce surse de știri sunt credibile
  Zuckerberg a anunțat că pleacă în concediu paternal
  Acționarii Facebook vor demisia lui Zuckerberg
  Tagurile:
  Donald Trump, Mark Zuckerberg, Facebook


  Știrile Zilei