06:55 20 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Poliția din Paris

  Momente de panică în Franţa: focuri de armă de la fereastra unui apartament – raid Poliţie

  © REUTERS / Charles Platiau
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  497320

  O persoană înarmată s-ar fi încuiat într-un apartament după ce a tras focuri de armă în trecători în centrul Lyonului, relatează presa franceză.

  BUCUREŞTI, 20 sept – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit informațiilor furnizate de portalul Lyon Mag, strada Paul Bert din Lyon a fost închisă după ce un individ a tras focuri de armă de la fereastra unui apartament din rue Villeroy.

  ​Potrivit portalului, suspectul a folosit o pușcă. Un trecător ar fi fost uşor rănit. Tragătorul s-a încuiat apoi în apartament.

  Trăgătorul este o femeie, potrivit martorilor intervievați de France 3. Momentan nu se ia în calcul un posibil atac terorist, relatează BFM TV referindu-se la surse apropiate cazului.

  Potrivit informațiilor de la BFM TV, femeia înarmată care s-a încuiat într-un apartament de pe rue Villeroy a fost arestată.

  A avut loc un raid al Poliţiei, după cum arată imaginile distribuite pe rețelele de socializare, scrie Sputnik France. Elevilor și profesorilor de la liceul Ampère, situat la o sută de metri depărtare, li s-a interz să iasă afară. Liniile de autobuz au fost deviate sau oprite.

  ​„Intervenţia poliției în strada Villeroy Lyon IIIe, dificultăți în trafic. Vă rugăm să respectați perimetrul de securitate, urmați instrucțiunile polițiștilor la fața locului și evitați sectorul”, este mesajul poliţiei postat pe Twitter.

  Tematic

  Terifiant: Focuri de armă la o școală din Brazilia: Mai mulți copii au fost uciși - Video
  În Sri Lanka, militarii într-un schimb de focuri au eliminat doi militanți ISIS
  Atac cu focuri de armă în Olanda: ar putea fi un atentat terorist
  Focuri de arme lângă ambasada SUA din Haiti
  Cine a tras focuri de armă în preajma premierului Viorica Dăncilă?
  Franța: Forțele special au intervenit în Lourdes - Se aud focuri de armă
  Tagurile:
  Focuri de armă, poliția, Franța


  Știrile Zilei