21:27 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Klaus Iohannis și Donald Trump, la Washington

  Combinație surpriză între Klaus Iohannis și soția lui Donald Trump

  © Photo: Președintele României
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  411025

  Fotografia făcută de Iohannis alături de Trump la la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU relevă o combinație surpriză: Iohannis și-a asortat vestimentația cu Melania Trump, iar Trump cu Carmen Iohannis.

  BUCUREȘTI, 25 sept - Sputnik, Marius Holdean. ”Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook, uimindu-și fanii cu încrucișarea de culori a celor doi șefi de stat și a soțiilor lor. Astfel, Iohannis poartă un costum închis la culoare, care se asortează cu rochia soției lui Trump, Melania. În schimb, Trump are un costum bleumarin care se apropie de albastrul rochiei lui Carmen Iohannis.

  Pe de altă parte, așa cum ne-a obișnuit, Carmen Iohannis nu s-a putut abține să nu își arate picioarele de la genunchi în jos, în timp ce Melania a adoptat o ținută mai sobră, cu o rochie care îi acoperă în întregime picioarele.

  Cei doi șefi de stat au participat aseară la petrecerea ținută în cinstea Adunării Generale ONU. Față de Dăncilă, care s-a pozat cu subordonații lui Trump, și față de Barna, care s-a fotografiat cu adjunctul unui asistent dintr-o instituție de stat, Iohannis dă clasă în privința relației cu ”Licuriciul”, el având acces la cel mai înalt nivel al Casei Albe.

  Tagurile:
  foto, SUA, Donald Trump, Carmen Iohannis, Ivanka Trump, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei