15:44 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Domestic violence

  Coşmarul unei tinere sechestrate într-un bordel în UK – eroul care a salvat-o - VIDEO

  © Fotolia / Warren Goldswain
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  491760

  O româncă a plecat în Marea Britanie promiţându-i-se un loc de muncă la un salon de masaj. Dar i s-a întins o capcană, odată ajunsă în Londra, a fost sechestrată într-un bordel, până când o întâmplare fericită a salvat-o pe ea şi pe alte fete aflate în aceeaşi situaţie.

  BUCUREŞTI, 2 oct – Sputnik, Doina Crainic. Odată ajunsă în Marea Britanie, tânăra româncă urma să fie folosită pentru prostituţie, dar, din fericire, a fost salvată la timp de un taximetrist, potrivit romani.co.uk.

  Femeia, care era şi însărcinată, urma să fie obligată să se prostitueze de către proxenetul Robert Enescu, care a păcălit-o că o va ajuta să lucreze într-un salon de masaj.

  Proxenetul a urcat-o într-un taxi, care trebuia să o ducă pe femeie la un bordel. Taximetristul, Tahir Mehmood, a văzut că tânăra era speriată şi plângea şi a întrebat-o ce s-a întâmplat. Femeia i-a povestit despre coşmarul prin care trece, iar salvatorul a alertat poliţia. Ulterior, poliţia a descins la bordel, de unde au fost salvate mai multe femei aflate în aceeaşi situaţie. Şoferul va fi recompensat pentru fapta sa eroică.

  Traficantul român a fost arestat în februarie. Totuşi, acesta nu a recunoscut că ar fi vrut să o folosească pe femeie pentru prostituţie. Judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la 9 ani de închisoare.

  Tematic

  Mărturii şocante ale fetei care a fost sechestrată și violată – cum l-a păcălit pe agresor
  Minoră dispărută fără urmă, părinţii disperaţi - „sechestrată de proxeneţi” - FOTO
  Violență conjugală: Un polițist și-a „bătut” colega într-un video devenit viral
  Tagurile:
  tinere, UK, Româncă, coșmar


  Știrile Zilei