05:39 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Londra

  Filmul unei noi crime şocante în Londra: criminalul a fugit în România – VIDEO Poliţie

  © Sputnik / Alex MacNaughton
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  7691 0 0

  Poliţia Metropolitană a publicat zilele trecute o înregistrare video cu o crimă şocantă care a avut loc într-un bar din Londra, criminalul fiind condamnat pe 1 octombrie. Atenţie, imagini cu impact emoţional puternic.

  BUCUREŞTI, 4 oct – Sputnik, Doina Crainic. Video-ul arată exact ce s-a întâmplat în RE Bar din cartierul Eastcote, incident care a dus la moartea unui tânăr de 21 de ani. Înregistrarea video a fost publicată de Poliția Metropolitană la solicitarea familiei victimei, după ce criminalul, Shane O'Brien, a fost declarat vinovat de crimă marți, 1 octombrie, potrivit mylondon.news

  După ce a tăiat gâtul tânărului de 21 de ani, Josh Hanson, într-un atac neprovocat, O'Brien a fugit din țară într-un avion privat de pe aeroportul Biggin Hill. Crima a avut loc în club pe 11 octombrie 2015. Acum, după condamnarea sa, circumstanțele uciderii lui Josh au fost în cele din urmă dezvăluite.

  În video se vede cum O'Brien intră în bar. La scurt timp se vede cum şi Josh intră în bar cu prietenii săi. În bar, Josh, într-un hanorac gri și blugi, soarbe o băutură. O'Brien stă pe o bancă, nu departe de el, într-un sacou kaki.

  O'Brien se îndreaptă spre Josh, care îi este străin, și se apropie de el. În timp ce cei doi bărbați vorbesc, înregistrarea video arată că O'Brien a scos un cuțit și îl ține la spate. Dintr-o dată, criminalul scoate cuţitul şi taie gâtul lui Josh. Totul a durat câteva secunde. După atacul brutal, O'Brien iese din bar.

  Rana era de 37 cm și, în ciuda eforturilor unei asistente medicale de a-l salva, tânărul de 21 de ani a murit în câteva ore.

  Ancheta polițiștilor a arătat că, după ce l-a atacat pe Josh, O´Brien a părăsit Londra în jurul prânzului duminică, 11 octombrie, și a mers într-un parc de vacanță din Camber Sands.

  Pe 13 octombrie, O´Brien și un prieten au mers în Ashford Designer Outlet din Kent și au vizitat mai multe magazine. O´Brien este surprins de camerele video alegând tricouri și pantaloni pentru a-i proba, după care i-a plătit în numerar. De asemenea, și-a cumpărat o valiză și şi-a rezervat timp pentru a lua masa.

  Pe 14 octombrie, personalul unui pub unde a fost O’Brien a văzut pe Facebook un apel al poliției, care oferea o recompensă de 10.000 de lire sterline persoanelor care o ajută să dea de urma lui O’Brien și i-a recunoscut imaginea. Au chemat poliţia care a ajuns imediat la fața locului, dar O'Brien plecase de mult.

  Ancheta a descoperit că O'Brien a călătorit înapoi la Londra pe 13 octombrie, iar la ora 15:02 a părăsit țara într-un avion privat pe care îl rezervase cu ajutorul unei prietene.

  Au trecut mai bine de trei ani până când O'Brien a fost găsit în cele din urmă în România, Cluj-Napoca, unde a fost arestat în martie 2019 şi apoi extrădat în Marea Britanie.

  Atenţie, imagini cu impact emoţional puternic.

  Tagurile:
  crime, Londra


  Știrile Zilei