10:57 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Playboy

  Un fost model Playboy vrea să devină președinte al Croației - FOTO

  © Sputnik / Екатерина Чеснокова
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  15832

  Programul prezidențial prezentat de Karabatic într-o postare pe blog include legalizarea marijuanei și a prostituției, împreună cu interdicția de avort pentru ultimele etape ale sarcinii.

  Ava Karabatic, vedetă TV reală a Croației și fost model Playboy, a dezvăluit recent că ea are ambiții prezidențiale pentru viitoarele alegeri, relatează Sputniknews.com, cu referire la LADbible.

  După cum notează presa, Karabatic a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, profilul ei de Instagram fiind acum setat pe „candidat independent la alegerile prezidențiale din Republica Croația”.

  Посмотреть эту публикацию в Instagram

  Публикация от Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

  Descriind programul ei într-o postare pe blog, linkul către care este furnizat și pe pagina ei de Instagram, Krabatic a scris că a decis să participe la alegeri „doar din cauza situației generale foarte slabe din țară”.

  Promisiunile din campanie făcute de ea includ interzicerea avortului după săptămâna a 6-a de sarcină, legalizarea marijuanei și a prostituției și încurajarea tinerilor să rămână acasă în loc să își caute bunăstarea în străinătate, prin promovarea creșterii economice și crearea de noi locuri de muncă acasă.

  Посмотреть эту публикацию в Instagram

  Публикация от Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

  "Știu că voi avea o mulțime de comentarii din partea troll-urilor pentru că sunt un starlet, dar asta ignoră latura mea intelectuală în care sunt profesor de limba italiană și literatura romană", a remarcat Karabatic, citată de presă. Am scris o autobiografie, o nuvelă, am jucat într-un film care a stat în cinematografe luni de zile și, pe lângă actorie, am devenit, de asemenea, pictoriță. Desigur, abilitățile mele artistice nu sunt importante, noul meu regim este, regimul lui Ava este important ".

  Посмотреть эту публикацию в Instagram

  Moj službeni izborni program gdje sam detaljno objasnila zašto legalizirati marihuanu i prostituciju, a isto tako dodala neke točke, pogledajte u opisu profila. 💫💎

  Публикация от Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

  După cum subliniază LADbible, Karabatic susține, de asemenea, legalizarea activității sexuale în țară deja de la începutul acestui an, argumentând că această măsură ar ajuta la consolidarea economiei prin impozitarea prostituatelor și ar ajuta la ameliorarea „frustrărilor sexuale existente în țara noastră”.  Știrile Zilei